perjantai 20. maaliskuuta 2015

Perjantai, museokamaa

Marja Savolainen:

Ensimmäinen viikko alkaa olla tehtynä. Todella paljon olemme kokeneet: erilaisia työtehtäviä, hemmottelua, keväistä säätä, unkarilaista ruokaa ja shoppailua, eläimiä, kauniita maisemia, Budapestin taidetta ja kulttuuria, arkkitehtuuria, käsittämätöntä kieltä, kaupunkiliikennettä....ja kokemukset jatkuvat vielä viikon verran...ihanaa./ Marja

Tänään perjantaina aamiaisen jälkeen lähdimme Ockan kylään kotiseutumuseoon. Oltin katsomaan mUseosa tadeta kaksi taloa tultin takaisiin suoran syömään taiteiin esiteet ulkona tultiin sisälle sielä on tuliin kylmä jatketiin esiteet taiteua/ Sanna

20.3.2015
Oltiin historia museossa ja syötiin jäätelöä,käytiin kaupassa.taiteltiin akac tanyan monisteita.syötiin lounaana parsa keittoa ja päivällisenä makaroonia ja lihaa.kirjoittanut Niklas:

Käytiin koti seutu museossa heti aamu palan jälkeen sieltä lähtiessä kävimme kahvilla ja kenkä kaupassa jonka jälkeen tulimme lounaalle syömään parsa keittoa jonka jälkeen taittelimme Akac-tanyan esitteitä taas sitten kävimme taas syömässä jonka jälkeen tulimme mökillemme kirjoitta maan tätä blogia minusta tämä päivä on ollut todella mukava Kirjoitanut: Marika.

Tuo museo oli kertakaikkisen hieno paikka, paljon esineitä. Matkalla museolle poikkesimme entiseen Tonavan mutkaan katsomaan hienoja vanhoja viinikellareita eli maakuoppia joissa oli kauniit olkikatot. dabasin kaupunki osuuntui kotimatkan varrelle joten poikkesimme konditoriaan herkuttelemaan jäätelöillä ja ihanilla leivoksilla. Kenkä ja vaatekauppaankin pääsimme ostamaan tuliaisia. / Marja





1 kommentti:

  1. Hei!

    Mukava seurata tätä matkapäiväkirjaa! Itse muutama vuosi sitten paikalla käyneenä on helppo uskoa, että siivous- ja järjstelytöitä riittää, samoin kuin catering-puolenkin tehtäviä. Tilalla lomaillessani jopa tällaisen alaan perehtymättömän oli helppo huomata, että siisteydessä ja järjestyksenpidossa on reilusti parantamisen varaa.

    Oppilas-opettajatiimin työt saavat varmasti ihmeitä aikaan; toivottavsti isäntäväki osaa teidän työpanostanne arvostaa ... ja ottaa myös itsekin oppia miten asioita kuuluisi tehdä. Vieraiden vaatimustaso nousee jatkuvasti, eivätkä kaikki pidä tilan olemusta välttämättä vain "kivan aitona" vaan muitakin adjektiiveja löytyy....

    Tsemppiä koko tiimille ja terveiset Suomesta! RikuV

    PS. Kiva nähdä, että kolmijalkainen sakemanni on vielä voimissaan!

    VastaaPoista